Betalingsvilkår

Vores kunder kan betale med de mest anvendte betalingskort, det vil sige Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Online betalinger sker gennem QuickPay, som er en sikker digital betalingsløsning for ovenstående betalingskort. Alle online betalinger håndteres via en sikker internetforbindelse (https). De indtastede oplysninger krypteres (SSL) og kan ikke læses af tredjeparter.

Flashforge Denmark opfylder alle krav, som QuickPay stiller til sikkerhed. Det betyder, at kundernes personfølsomme oplysninger beskyttes, og at vi på intet tidspunkt har adgang til dine kortoplysninger.

Det angivne beløb hæves først på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der bliver ikke trukket et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der opkræves ikke gebyr ved privatkunders online betaling på Flashforge Denmark's webshop.

I forbindelse med køb af varer på vores webshop registrerer vi følgende oplysninger om dig: Navn, adresse, mail og telefonnummer. Det er nødvendigt for at kunne sikre levering af de købte varer. Flashforge Denmark bruger ikke dine oplysninger til andre formål uden dit samtykke. Vi deler heller ikke dine oplysninger med andre.

Hvis du har spørgsmål til vores betalingsvilkår, eller om vores håndtering af personfølsomme oplysninger, kan du kontakte os på +45 53561330 eller på info@flashforge.dk. Vi besvarer henvendelser så hurtigt som muligt.