Dansk support

Gratis fragt over 600,- i DK 

Hurtig levering

Flashforge Danmark er begyndt at anvende produktvideoer på deres webshop.

Hos Flashforge Denmark har vi oplevet en stor usikkerhed iblandt kunder som ønsker at købe større industri 3D printere. Det skyldes hovedsageligt at mange af kunderne ikke får den ønskede information når de skal foretage rigtig store køb.

Derfor ringer mange kunder ind til kundeservice og modtager support og yderligere information på printerne. Dog vil vi som virksomhed arbejde for at forbedre de besøgenes kunderejsekunder og gøre dem forberedt til at fortage større køb.


Hvad gør vi for at informere potentielle kunder?

Hertil har vi hos Flashforge forsøgt at informere kunder ved hjælp af produktvideoer. Videoerne ses hos 3D printerne i bunde af produktsiden. Her ses en fane med video til det gældende produkt.

Videoerne går i dybden med tekniske specifikationer og samt tips og tricks. Videoproduktionen forgår nemt i lageret hos Flashforge Denmark, hvor direktøren, Lasse Nitschke selv står foran kameraet for at fortælle om 3D printerne.

Lasse har en ekspertise og viden inden for 3D print som let kan fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige printer. Hermed kan Lasse nemt tilpasse og løse kundernes behov.

Visualisering

I dag anvender størstedelen af webshops i Danmark kun billeder på deres produktsider. Flere virksomheder er begyndt at anvende 360 graders billeder og video. Video har muligheden for at vise produkterne i virkeligheden, så man får en god ide om størrelse i forhold til andet. Vi oplever at mange kunder er overrasket over størrelsen af vores 3D printere og siger at de ser mindre ud på billederne. Her giver produktvideoerne en oplagt mulighed for at visualisere størrelsen, men også hvordan 3D printerne ser ud indvendigt.

Tips og Tricks.

Vi forsøger at gøre videoerne kort og kontant, men alligevel giver videoerne ofte anledning til at give nogle ekstra tips og tricks som kunder bliver glade for. Disse tips og tricks fortæller om materialer som kan anvendes til de forskellige printere, samt hvordan man holder sin 3D printer i god stand, så man kan drifte den længe.

Troværdighed

Videoerne har til formål at give de besøgende kunder ro i maven da de for en chance for at se personerne som der handles med. Vi oplever god feedback fra mange af vores kunder som både føler at det er rart at se personerne som man handler med. Desuden føler mange af kunderne sig bedre informeret og mere klar til at fortage et køb.

Videoproduktionen

Videoproduktionen foregår i fast samarbejde med Frederik Poulsen, som laver videoproduktion og dronevideo via. Mavic Media i Vejle.