Dansk support

Gratis fragt over 600,- i DK 

Hurtig levering

5 grunde til at købe en 3D printer hos os

Lad os gå ud fra, at du er interesseret i at købe en Flashforge 3D printer, eftersom du er nået frem til dette indslag. Måske tøver du alligevel med at købe en printer fra os - og det kan godt forstås! Vi er en ny webshop og derfor forholdsvis ukendt.

I det nedenstående præsenterer vi frem grunde til, hvorfor det alligevel er en god idé at købe en 3D printer hos os:

  • Vi er autoriseret forhandler af Flashforge 3D printere
  • Vi har altid stærke priser
  • Vi leverer 3D printer gratis i Danmark
  • Vi tilbyder personlig levering og installering
  • Vi prioriterer god kundeservice


1. Vi er autoriseret forhandler af Flashforge 3D printere

Vi er godkendt og anerkendt af producenten Flashforge til at sælge deres 3D printere. Medarbejderne i vores kundeservice har indgående kendskab til printerne fra Flashforge og kan derfor give detaljeret vejledning i forbindelse med et eventuelt køb.

Fordi vi er specialister i Flashforge 3D printere, kan vi desuden hjælpe med de fleste problemer, der kan opstå under anvendelsen af disse 3D printere. Skulle der opstå behov for eftersyn og reparation, kan vi også klare det - selvfølgelig ved udelukkende at bruge original reservedele.

Du kan læse mere om os her.


2. Vi har altid stærke priser

Hos Flashforge Denmark bestræber vi os altid på at kunne tilbyde vores 3D printere til attraktive priser. Vi er stolte af at være iblandt de billigste forhandlere af Flashforge 3D printere i Danmark. Dertil kommer særlige kampagner, såsom vores aktuelle lanceringstilbud, hvor vi tilbyder særlig stærke priser på udvalgte modeller.

Vi vil gerne være med til at udbrede 3D printteknologi til private forbrugere. Hos os kan du derfor få printere til forskellige budgetstørrelser og brugerniveauer.

Se vores aktuelle priser på 3D printere her.


3. Vi leverer 3D printer gratis i Danmark

Hvis du køber for mere end 499,- kr. hos os, slipper du for at betale fragt ved levering i Danmark. Det er ensbetydende med, at du ikke skal betale for fragt, når du køber en af vores 3D printere. 

Det er gode nyheder for dig, især hvis du køber en Creator 3, som vejer mere end 50 kg. Uanset hvilken printer du vælger, så sørger for, at den når sikkert frem til dig!

4. Vi tilbyder personlig levering og installering

Tøver du med at købe en 3D printer, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du kan installere og anvende den? Så kan du med fordel vælge at få din printer leveret og installeret på din hjemadresse.

Det indebærer, at en af vores servicemedarbejdere sætter din nye 3D printer op hos dig og giver en times introduktion til printeren og tilhørende printsoftware. Sådan kommer du helt sikkert godt i gang med at 3D printe derhjemme!


5. Vi prioriterer god kundeservice

Hos Flashforge sigter vi efter høj kundetilfredshed. Derfor giver vi gerne gratis vejledning i telefonen, eller guider dig igennem basale problemstillinger med din 3D printer via et videoopkald.

Så hvis din Flashforge 3D printer ikke fungerer ordenligt, har en tilstoppet dyse, trænger til kalibrering, eller fejler noget andet, er du altid velkommen til at kontakte os!

Var det nok til at overbevise dig?

Vi håber selvfølgelig, at det ovenstående får dig til at handle hos Flashforge Denmark. Hvis du alligevel foretrækker at købe en 3D printer hos en anden forhandler, vil vi rigtig gerne høre hvorfor. Vi vil gerne blive klogere på, hvad vi kan gøre bedre fremover.

Vi sætter derfor stor pris på enhver form for konstruktiv kritik sendt til info@flashforge.dk.