Flashforge ABS - 1kg, 1.75mm

Gul

150,00 kr.

Flashforge ABS er udviklet og fremstillet af Flashforge. Producenten tester filamentets konsistens og fremstiller det med ABS materiale af høj kvalitet, for at sikre en god ydeevne, når det gælder tilførsel og ekstrudering af filament.

Flashforge kontrollerer hver rulle FlashForge ABS-glødetråd for at garantere, at dimensionens nøjagtighed er inden for +/- 0,02 mm. Konsekvent udskrivning er garanteret!

Flashforge kører også en streng kvalitetstest for at bekræfte ABS-filamentkvaliteten. Vi bruger glødetråden til at udskrive en enorm 3D-model, der kræver 48 timers udskrivningstid. Den endelige model er trykt med minimum lagtykkelse med præcise detaljer og fremragende kvalitet.

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Filamentets diameter: 1.75 mm
Filamentets vægt: 1 kg
Print-temperatur: 220-240°C
Print-hastighed: 60-90mm/s
Temperatur af opvarmet byggeplade: 80-110°C

1. Opgraderet formulering minimerer filamentproblemer og forlænget lagringstid.

Flashforge opgraderede sin filamentformulering for at minimere filamentproblemer som skævhed, krølning og bobler, der opstod under udskrivningen.

Anti-fugtbestanddelene i denne nye formulering tillader længere opbevaringstid uden kompromis med filamentkvaliteten. Udnyt dit Flashforge-filament bedst muligt!

2. Ultrarent kvalitetsmateriale og strenge kvalitetskontrolstandarder for at garantere god kvalitet.

For at sikre ABS-filamentets endelige kvalitet og ydeevne bruger Flashforge materialer af ultra-ren kvalitet og fremstiller filamenter i støvfrit værksted, hvor strenge kvalitetskontrolstandarder følges. Uden støv og fremmedlegemer forekommer under produktionen, er vores ABS-glødetrådstryk ekstremt flydende og hurtig.