Flashforge ABS Pro - 1kg, 1.75mm

Sort

170,00 kr.

FlashForge ABS Pro er baseret på en speciel blanding af ABS-materialer, der er udviklet til at reducere indskrumpning og skabe stærkere bindinger mellem printede lag. Med ABS Pro når du mere jævne printresultater med mindre 'warping' end du ville gøre med standard ABS.

ABS Pro er fremstillet af Flashforge med ABS-materiale af høj kvalitet, for at sikre problemfri tilførsel og ekstrudering af filament. Ligesom alle andre Flashforge filamenter, bliver det testet med hensyn til at minimere risikoen for tilstopning af printerens ekstruder.

Køb 1kg Flashforge ABS Pro ved at vælge en farve og tilføje varen til din kurv.

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Filamentets diameter: 1.75 mm
Filamentets vægt: 1 kg
Print-temperatur: 220-240°C
Print-hastighed: 60-90mm/s
Temperatur af opvarmet byggeplade: 80-110°C


1. Ny og opgraderet formel, der minimaliserer filament-problemer:

Den nye, opgraderede formel er udviklet af Flashforge for at minimalisere filament-problemer, såsom 'warping', 'curling' og bobler under print-processen. Ingredienser mod optagelse af fugtighed tillader en længere lagringstid uden tab af kavlitet.


2. Det reneste materiale - stringente kvalitets-kontroller og standarder:

Flashforge ABS filament består af særlig rent materiale og fremstilles i et rent arbejdsmiljø for at undgå kontaminering med støv og andre fremmede partikler. Hvert Flashforge ABS filament er diameter-testet for at kunne garantere en dimensionel nøjagtighed, der ligger inden for +/- 0.02mm.