Flashforge PA (Nylon) - 1kg, 1.75mm

Nature

285,00 kr.

Forudbestil nu!

Dette er PA Nylon-filament som fremstillet af Flashforge. Dette er en utrolig hård type Nylon, hvilket gør den perfekt til intense og specifikke tekniske projekter. PA-nylon har utrolig stærk vedhæftning mellem lag, hvilket sikrer, at dine udskrifter kommer ud uden revner og splittelser, mens de stadig er meget fleksible, når de udskrives med tynde vægge.

Dette er en nyopgraderet formulering udviklet af Flashforge hjælper med at minimere filamentproblemer såsom krølning og bobler under udskrivning. De nye anti-fugtbestanddele, der er inkluderet i denne formulering, tillader længere opbevaringstid uden kvalitetstab.

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Nylon kan lide at udskrive meget varmt, mindst 230 grader, når det langsomt udskrives med tynde lag og helt op til 260 grader, når det udskrives med tykkere lag eller med en hurtigere hastighed. Dette kan kun udskrives på en 3D-printer, der har en opvarmet seng, der kan opretholde en temperatur på mindst 90 grader og ved sengen 105 grader.

Nylon kan lide at absorbere vandet i dets miljø. Når en nylonrulle er åbnet, skal enten glødetråden bruges hurtigt, eller når den ikke er i brug, skal den opbevares i en genlukkelig plastpose (eller et andet lufttæt miljø) med den silicagelpose, der fulgte med rullen oprindeligt for at sikre glødetråden holder i lang tid.

Disse spoler passer på næsten alle 3D-printerer med en stor indre spoldiameter. Disse filamenter fungerer godt sammen med enhver printer, der tager 1,75 mm. De kan dog kræve en ekstern spoleholder, hvis de ikke passer på den spoleholder, der følger med printeren.