Flashforge PLA Mat - 1kg, 1.75mm

195,00 kr.

Forudbestil nu!

Den bedste, mest konsistente og mest testede PLA-filament konstrueret og fremstillet af Flashforge perfekt til brug med Creator Pro 3D-printer. Lavet af PLA-materiale af høj kvalitet for at sikre jævn tilførsel og ekstrudering.

Filamentet giver dit print et super lækkert og mat finish, hvis lige vi endnu ikke er stødt på. Helt sikkert et filament, som er oplagt til slut produkter, hvor der er høje krav til et flot overflade finish.

Farve
Beskrivelse

1. Nyopgraderet formulering. Minimering af filamentproblemer. Opbevares i længere tid.

Den nyopgraderede formulering udviklet af FlashForge hjælper med at minimere filamentproblemer såsom vridning, krølning og bobler under udskrivning.

Anti-fugtbestanddelene, der er inkluderet i denne formulering, tillader længere opbevaringstid uden kvalitetstab. Brug altid hver tomme af filamentet op.

2. RENT MATERIALE. STRENGE KVALITETSKONTROLSTANDARDER. STOR KVALITET.

Flashforge PLA-filament er sammensat af det reneste materiale og fremstillet i støvfrit værksted for at forhindre støv og fremmedlegemer, hvilket forhindrer dysestop og giver glatte 3D-modeller.

Hver Flashforge PLA-filament detekteres i diameter for at garantere dimensionel nøjagtighed inden for +/- 0,02 mm. Altid konsekvent!

Hver Flashforge PLA-filament gennemgår en streng kvalitetstest ved hjælp af den største 3D-model, der kræver 48 timers udskrivningstid, udskrevet med en minimum lagtykkelse for at sikre kvalitet og pålidelige udskrifter.