Flashforge PLA Pro - 1kg, 1.75mm

Lysegrøn

195,00 kr.

Med PLA PRO præsenterer Flashforge et stærkere og mere raffineret PLA filament, der er lig med en mere solid struktur og byggekvalitet. Filamentet har en høj holdbarhed og kan modstå høje temperaturer. PLA Pro er designed til at undgå tilstopning af printerens dyse og medfører minimal svind under printprocessen.

Køb 1kg Flashforge PLA Pro ved at vælge en farve og tilføje varen til din kurv.

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Anmeldelser

Produktegenskaber

  • PLA+ filament af høj renhed: Høj præcision. Minimal svind. Høj styrke. Øjet robusthed. Ingen revner. Ingen bobler. Stærk lag-adhæsion. Biologisk nedbrydeligt og miljøvenligt. Minimal lugt. Diameter: 1.75mm. Vægt: 1KG. Længde: 340-350m.
  • Tolerance af filamentets dimensioner +/- 0.03 mm: PLA Pro er produceret med nøje specifikationer med en tolerance af kun +/- 0.03mm, perfekt rundhed og en mere stabil diameter-tolerance. Dette er mere miljøvenligt, da mindre materiale går til spilde.
  • Ingen sammenfiltring & tilstopning: Minimal tolerance og warping (deformering af det objekt, der printes), for at sikre konsistent tilførsel af filament og stabile printresultater. Filamentet overlapper ikke - ingen sammenfiltring eller tilstopning af dysen. Dette medfører en særlig høj succesrate og printede objekter med en fremragende finish på overfladen.
  • Vakuumforseglet indpakning: Filament leveres i en vakuumforseglet pose med en tørrepose, der indeholder tørremiddel, for at holde filamentet tørt og fri for støv og andre fremmede partikler. Det hjælper med at modvirke tilstopning af dysen for mere jævne printresultater.