Tilbage til webshop

Flashforge PLA Pro - 1kg, 1.75mm

Naturlig

195,00 kr.

Flashforge PLA PRO er et stærkt og raffineret filament, hvilket resulterer i en mere solid og præcis print-kvalitet. Det er noget du vil kunne se og mærke på dit print.

Filamentet er kendt for at have høj holdbarhed og kan modstå og arbejde i rigtig høje temperaturer. Flashforge PLA pro er vakuumpakket og kan bruges til stortset alle 3D printere. Det sikre at dit PLA er tørt og klart til brug når du pakker det ud. 

PLA pro er designet til at undgå tilstopning af dyser og sikre lavt krympning under printprocessen. 

Farve
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Egenskaber

Produktegenskaber

Diameter: 1,75 mm. Vægt: 1 kg længde: 340-350m.

PLA+ Filament høj renhed: Dette resulterer i høj præcision, lavt krympning, høj styrke, bedre sejhed, ingen revner, ingen bobler og stærk lagvedhæftning. Produktet er også biologisk nedbrydeligt og miljøvenligt, ligesom det producerer lav lugt.

Dimensionstolerance +/- 0,03 mm: 3D-printerfilamenter er produceret med højpræcisionsspecifikationer og har en tolerance på kun +/- 0,03 mm, perfekt rundhed og mere stabil diametertolerance. De reducerer affaldet fra ruller og er mere miljøvenlige.

Fri for sammenfiltring og ingen tilstopning: Minimum tolerance og lav vridning for at sikre ensartet fremføring og stabile udskrifter, hvilket betyder, at det ikke overlapper eller filtres, ingen tilstopning, ekstrem høj succesrate, hvilket resulterer i trykte dele, der har en enestående overfladefinish

Vakuumforseglet emballage: Filamentet kommer i en forseglet vakuumpose med en tørrepose for at holde den tør og holde støv og fremmedpartikler ude, dette forhindrer dysestop og giver glatte 3D-modeller.

Vægt
1 Kg
Materiale
PLA