Dansk support

Hurtig levering

Flashforge PLA Regnbuefarve - 1kg, 1.75mm

240,00 kr.
Mængderabat
ved køb af 3 i samme farve: 216,00 kr. pr. stk

Flashforge Rainbow PLA filament giver et iøjnefaldende flerfarvet eller regnbuelignende look! Farveskiftet ses bedst i store modeller. Det bedste, mest konsistente og mest testede PLA filament

Designet og fremstillet af Flashforge, Flashforge Rainbow PLA er perfekt til brug med Creator Pro 3D-printeren. Fremstillet af højkvalitets PLA-materiale for at sikre jævn forsyning og ekstrudering.

Filamentet giver dit print en super stilfuld og pæn, mat finish, som intet alternativ. Som et resultat er denne filament ideel til print, der kræver en enestående overfladefinish.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Egenskaber

 Produktegenskaber

1. Ny og opgraderet formulering:

Den nyopgraderede formulering udviklet af FlashForge hjælper med at minimere filamentproblemer såsom vridning, krølning og bobler under udskrivning. Anti-fugt ingredienser giver mulighed for længere opbevaringstid uden tab af kvalitet.

 

2. Reneste materiale - streng kvalitetskontrol og standarder:

Flashforge PLA filament er sammensat af det reneste materiale og fremstillet i et rent arbejdsmiljø for at holde støv og fremmedpartikler ude.

Hver Flashforge PLA filament er diameter-detekteret for at garantere dimensionsnøjagtighed inden for +/- 0,02 mm. Altid konsekvent!

Hvert Flashforge PLA-filament gennemgår streng kvalitetstest ved hjælp af en stor 3D-model, der kræver 48 timers printtid, printet med minimum lagtykkelse for at sikre kvalitet og pålidelige udskrifter

Vægt
1 Kg
Materiale
PLA