Flashforge Rainbow PLA - 1kg, 1.75mm

220,00 kr.

Forudbestil nu!

Den bedste, mest konsistente og mest testede PLA-filament konstrueret og fremstillet af Flashforge perfekt til brug med Creator Pro 3D-printer. Lavet af PLA-materiale af høj kvalitet for at sikre jævn tilførsel og ekstrudering.

Rainbow PLA - filament giver et iøjnefaldende flerfarvet eller regnbuelignende look! Farveændringen er bedst synlig på store modeller.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

1. Nyopgraderet formulering. Minimering af filamentproblemer. Opbevares i længere tid.

Den nyopgraderede formulering udviklet af FlashForge hjælper med at minimere filamentproblemer såsom vridning, krølning og bobler under udskrivning.

Anti-fugtbestanddelene, der er inkluderet i denne formulering, tillader længere opbevaringstid uden kvalitetstab. Brug altid hver tomme af filamentet op.

2. RENT MATERIALE. STRENGE KVALITETSKONTROLSTANDARDER. STOR KVALITET.

Flashforge PLA-filament er sammensat af det reneste materiale og fremstillet i støvfrit værksted for at forhindre støv og fremmedlegemer, hvilket forhindrer dysestop og giver glatte 3D-modeller.

Hver Flashforge PLA-filament detekteres i diameter for at garantere dimensionel nøjagtighed inden for +/- 0,02 mm. Altid konsekvent!

Hver Flashforge PLA-filament gennemgår en streng kvalitetstest ved hjælp af den største 3D-model, der kræver 48 timers udskrivningstid, udskrevet med en minimum lagtykkelse for at sikre kvalitet og pålidelige udskrifter.