Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website (Flashforge.dk) indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre din og andre kunders oplevelse ifm. webshoppen. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, kan du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores website. Nedenfor finder du flere oplysninger om, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Websitet anvender ”cookies”. Her er der tale om tekstfiler, som gemmes på din computer, tablet, mobil el. tilsvarende med formålet om at genkende din enhed, huske indstillinger samt udføre statistik vedrørende besøg på og brug af vores website. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, såsom Google Analytics and Google Ads, hvis løsninger vi bruger til at optimere webshoppen Flashforge Denmark.


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er den slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Flashforge.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, når du registrerer dig som bruger eller foretager køb i vores webshop.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer samt geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk i forbindelse med køb af varer eller ved oprettelse af en kundekonto.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål
De oplysninger vi indsamler har først og fremmest det formål at sikre en god og sikker brugeroplevelse på vores site. Oplysningerne bruges til at kunne registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de varer, du har bestilt. Herudover anvender vi oplysningerne om brugen af vores website til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger
Data om din og andre kunders brug af Flashforge.dk indsamles vha. Google Analytics, en webbaseret løsning til website-statistik. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder vores digitale betalingsløsninger (QuickPay; Nets) samt vores bogføringssystem Dinero. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail blive udleveret til vores fragtfirma med formålet om at kunne levere dine varer.

Vi benytter os af Trustpilot (en online platform for kundeanmeldelser) for automatisk at kunne indsamle anmeldelser af vores virksomhed på Trustpilots platform. Når du gennemfører en bestilling på vores hjemmeside, videregives dit navn, referencenummer og e-mail-adresse til Trustpilot, der bruger disse data til at sende dig en anmeldelses-invitation via e-mail.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail og telefonnummer m.m. til yderlige tredje parter vil ikke ske, medmindre du giver eksplicit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Flashforge Denmark behandler om dig. Desuden kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@flashforge.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

NILAS3D ApS
Vagøvej 13
8700 Horsens
Telefon: +45 53561330
Email: info@flashforge.dk
CVR-nr.: 41371307


Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: info@flashforge.dk eller telefon: +45 53561330.


Flashforge Denmark, 28. august 2020