Tilbage til webshop

Fortrydelse af køb

Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Flashforge.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

i) har modtaget din vare
ii) har fået den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis der er tale om en bestilling af forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis
iii) har fået det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, hvis der er tale om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse af din ordre give os meddelels om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på e-mailadressen info@flashforge.dk eller telefon +45 53 56 13 30. Du kan også vælge at udfylde vores standardfortrydelsesformular og sende det med retur. Du kan finde vores standardfortrydelsesformular her. (Hvis det ikke er muligt at åbne formularen, kan du finde en tekstversion nederst i dette dokument.)

Det er ikke nok at nægte modtagelsen af varen. Kunden skal give tydelig meddelelse om at fortryde et køb.


Praktiske oplysninger om fortrydelse af køb

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os om at fortryde dit køb.

Du skal bære de direkte afgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen, der skal returneres. Kontakt os gerne for at finde den mest fordelagtige måde at returnere en bestilt 3D printer på.

Ved returneringer er det kundens ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet, hvor varen blev leveret til kunden.

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes andet end den håndtering, der er nødvendigt for at fastslå varens art, tilstand og funktioner. Sagt med andre ord, kan du prøve varen på samme måde, som det ville være muligt i en fysisk butik.

Hvis varen blev brugt på en måde, der går ud over den lige beskrevne anvendelse, betragter vi varen som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af dit køb kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Hvor meget der overføres tilbage til dig afhænger i dette tilfælde af den brugte vares handelsmæssige værdi.

For at kunne få hele købsbeløbet retur, må du dermed kun prøve varen på samme måde, som man kan i en fysisk butik. Det er muligt at afprøve varen, men den må ikke tages i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb, som du har indbetalt til os tilbage (medmindre der er sket en værdigforringelse - se ovenstående). I tilfælde af en værdiforringelse, som skyldes din omgang med varen, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med den pågældende ordre, herunder eventuelt opkrævede fragtomkostninger.

Det gør vi uden unødig forsinkelse og under alle omstandigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modatget din meddelelse om, at du fortryder dit køb. Vi gennemfører refunderingen med samme betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige transaktion - medmindre du udtrykkeligt har indvilget til noget andet.

Vi tillader os at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren - medmindre du har fremlagt belæg for at have returneret den.

Fortryder du dit køb skal varen sendes retur til:


FLASHFORGE DENMARK ApS

Silkeborgvej 136, st.

8700 Horsens

Danmark


Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen, når du returnerer en vare ifm. en fortrydelse af dit køb.

Har du sendt en vare retur ifm. fortrydelse af køb, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I omtalte e-mail vil du få informationer om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.


Fortrydelsesformular

Til:

FLASHFORGE DENMARK ApS

Silkeborgvej 136, st.

8700 Horsens

Danmark
+45 53561330
info@flashforge.dk


- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*):


- Bestilt den (*)/ modtaget den (*):


- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):


- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):


- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):


- Dato:


(*)Det ikke relevante udelades