Fortrydelse af køb

Fortrydelsesret

Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Flashforge.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

i) har modtaget din vare
ii) har fået den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis der er tale om en bestilling af forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis
iii) har fået det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, hvis der er tale om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Vi opfordrer til, at du kontakter vores kundeservice på e-mail: info@flashforge.dk, hvis du overvejer at fortryde dit køb pga. problemer med din 3D printer. Måske kan vores ingeniører hjælpe dig med at få den brugeroplevelse, som du forventer.

Hvis du alligevel vil fortryde dit køb, skal du give skriftlig meddelelse herom inden 14 dage fra modtagelse af din ordre. Meddelelsen kan gives på e-mailadressen info@flashforge.dk. Send venligst en kopi af kvitteringen sammen med den vare, der returneres. Du bedes også om at sende et udfyldt fortrydelsesformular, som du finder som PDF her, eller i en tekstversion nederst i handelsbetingelserne for private kunder.

Det er ikke nok at nægte modtagelsen af varen. Kunden skal give tydelig meddelelse om at fortryde et køb.

Ydelser

Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.[i]

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

 

Fortrydelse af køb af varer

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os om at fortryde dit køb.

Du skal bære de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen, der skal returneres. Hvis der skal returneres en 3D printer hjælper vi gerne med at finde den mest fordelagtige måde at returnere printeren på.

Ved returneringer er det kundens ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet, hvor varen blev leveret til kunden.

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes andet end den håndtering, der er nødvendigt for at fastslå varens art, tilstand og funktioner. Sagt med andre ord, kan du prøve varen på samme måde, som det ville være muligt i en fysisk butik.

Hvis varen blev brugt på en måde, der går ud over den lige beskrevne anvendelse, betragter vi varen som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af dit køb kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Hvor meget der overføres tilbage til dig, afhænger i dette tilfælde af den brugte vares handelsmæssige værdi.

For at kunne få hele købsbeløbet retur, må du dermed kun prøve varen på samme måde, som man kan i en fysisk butik. Det er muligt at afprøve varen, men den må ikke tages i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du selvfølgelig det beløb, som du har indbetalt til os tilbage (medmindre der er sket en værdiforringelse - se ovenstående). I tilfælde af en værdiforringelse, som skyldes din omgang med varen, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med den pågældende ordre, herunder eventuelt opkrævede fragtomkostninger.

Det gør vi uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du fortryder dit køb. Vi gennemfører refunderingen med samme betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige transaktion - medmindre du udtrykkeligt har indvilget til noget andet.

Vi tillader os at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren - medmindre du har fremlagt belæg for at have returneret den.

Fortryder du dit køb skal varen sendes retur til:

Tura Scandinavia AB
Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle
Danmark

Vedlæg venligst en kopi af ordrebekræftelsen, når du returnerer en vare ifm. en fortrydelse af dit køb.

Har du sendt en vare retur ifm. fortrydelse af køb, vil du altid få tilsendt en e-mail, når vi har modtaget varen. I omtalte e-mail vil du få informationer om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Særligt for ydelser

Har du givet dit samtykke[ii] til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret, dette kan inkludere materialer, arbejdstid og transporttid.