Dansk support

Hurtig levering

Filament 3D Printere


Hos Flashforge.dk kan du købe en bred vifte af Flashforge 3D printere. Med vores printer kan du dække dine behov inden for 3D print, uanset om du er entusiastisk nybegyndere eller erfaren skaber med avancerede krav til din næste 3D printer. Se vores katalog af tilgængelige Flashforge modeller nedenfor og klik dig igennem for at få uddybende informationer om de enkelte printers egenskaber.


Næsten alle vores printere har lukkede kabine som har mange fordele.

Kontrolleret miljø: En lukket kabine giver mulighed for at kontrollere temperaturen og luftfugtigheden i printmiljøet, hvilket kan være vigtigt for nogle materialer og for at opnå en bedre printkvalitet generelt.

Støjreduktion: En lukket kabine kan hjælpe med at reducere støjen fra 3D-printeren, hvilket kan være rart, hvis du har den i et kontor eller et andet rum, hvor du ønsker at holde støjen på et minimum.

Mindre støv: En lukket kabine kan også hjælpe med at holde støv og andre partikler ude af printmiljøet, hvilket kan være rart, hvis du ønsker at opretholde en ren og organiseret arbejdsplads.

Øget sikkerhed: En lukket kabine kan også øge sikkerheden, da den kan forhindre, at børn eller kæledyr kommer i kontakt med printeren eller de varme dele af den under printprocessen.

Generelt set er en lukket kabine en god tilføjelse til en 3D-printer, da den kan bidrage til en bedre printkvalitet, reducere støj og støv, og øge sikkerheden.

 Vores 3D printere er lette at bruge.

Flashforge 3D printere er nemme at betjene for nybegyndere, så du kan komme i gang med at printe med det samme. Printerne har også en brugervenlig software som hedder Flashprint, og du kan desuden anvende visse andre slicer software programmer, så du nemt kan designe og printe dine projekter.

Flashforge 3D printere er kompatible med en række forskellige filaments, så du har mange valgmuligheder, når det kommer til materialer.

Vi tilbyder også god support til vores kunder, så hvis du har spørgsmål eller problemer med din 3D-printer, kan du få hjælp fra vores kompetente medarbejdere. Du kan kontakte os og vi vil altid hjælpe så frem at du har købt printeren hos os.

Flashforge 3D printere er virkelig gode 3D printere både til professionelle og nybegyndere. Du får god værdi for pengene, når du vælger vores printere.