Dansk support

Hurtig levering

Flashforge Denmark – Everything within 3d printers and accessories

Velkommen til Flashforge Denmark, vi er en Dansk virksomhed drevet af erfarne ingeniører som sælger 3D Printere af høj kvalitet til både professionelt brug og til nybegyndere. Vi tilbyder vores kunder et højt service niveau og hjælper med opsætning og eventuelle problemstillinger. Du kan også finde høj kvalitets 3D Print filament materiale som er velegnet til alle mærker af 3D Printere, men er specielt fremstillet til at skabe et fremragende resultat med en Flashforge 3D Printer.

Do you need guidance?

Not sure which 3D printer is right for you?

Or do you have questions about the use of different filaments for 3D printing? You are always welcome to contact us if you need guidance before your purchase. Our team of 3D printing professionals will be happy to help!

Forskellige 3D print filamenter i mange farver

Vi tilbyder en lang række filamenter, herunder ASA, PETG, PLA, NYLON, KULFIBER og ABS, så du kan vælge det materiale, der passer bedst til dit projekt. Vi tilbyder desuden filament i en lang række forskellige farver og materialer, så du kan være sikker på at finde lige præcis det, du har brug for til dit projekt. Vores filament er lavet af højkvalitets materialer, så du kan være sikker på, at du får en glat og ensartet printkvalitet hver gang.

Vores udvalg og ekspertise i 3D print

Her på Flashforges webshop, har vi alle de nødvendige produkter til at komme godt i gang med at 3D printe. Vi har kvalitets 3D printere i alle prisklasser, et kæmpe udvalg af filamenter og Resin, 3D-software, reservedele og tilbehør.

Og vigtigst af alt, så har vi 3Dprint-eksperter som er klar til at vejlede dig og hjælpe dig med at få det bedste ud af dit 3D print projekt. Vores ingeniører er uddannet i 3D design og har mere end fem års erfaring med 3D print.

 Vi er altid klar til at hjælpe, så du er velkommen til at kontakte os igennem chat og telefon, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning.

Instagram @flashforge.dk

Hvad er fordelene ved 3D print?

3D print har mange fordele, som gør det attraktivt for en række brancher at begynde på. Først og fremmest så kan 3D print hjælpe eller i nogle tilfælde fuldstændig reducere produktionsomkostningerne ved at reducere spild og materiale, samt øge effektiviteten ved at automatisere produktionsprocesser.

Desuden kan du med en 3D printere lave prototyper og dele, som er dyre og svære at fremstille ved traditionelle metoder som støbning, hvilket kan føre til nye innovative design muligheder og en øget konkurrenceevne til virksomheder.

3D print kan også gøre det lettere at reparere og erstatte reservedele, hvilket kan reducere omkostningerne ved vedligeholdelse og øge produkters levetid. Hos Flashforge Denmark tilbyder vi print service til kunder som ønsker at få lavet emner til deres virksomhed. Vi designer og producerer alt in house.

Endnu en fordel ved at 3D printe sine egne emner, er at man får et bedre produktkvalitet, ved at reducere de menneskelige fejl i produktionen og fragten. Man kan desuden vælge materialer som er delvist eller helt bæredygtige. Herved mindsker man spild og gør noget godt for naturen ved produktudvikling.