BYGGEPLADEKLÆB FOR PLA, PET-G & FLEX - 50ml

89,00 kr.
Varenummer: 152854

BUILDPLATE ADHESIVE er en lim til 3D-printere, som er udviklet af Flashforge. Den er specielt designet til at forbedre den interne konsistens i printerens byggeplade, for at forhindre, at print objekterne flytter sig under print processen. Det giver en jævn og stabil base for printning som kan bidrage til at forbedre de endelige print kvalitet. Adhesive er nem at påføre og er modstandsdygtig over for høje temperaturer, så den kan anvendes med mange forskellige typer filamentmaterialer. Den er også let at fjerne efter brug og kan anvendes flere gange.

Til PLA-, PET-G- og FLEX-filamenter.

Let at anvende | Let at fjerne

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Brugsanvisning

BUILDPLATE ADHESIVE TIL PLA, PET-G & FLEX er en vandbaseret kraftig lim til FDM 3D-printere, der eliminerer krøbling. På grund af den termiske krympning og interne spændinger under afkøling kan det 3D-printede stykke løsne sig fra byggepladen. En passende byggeplade lim sikrer første lag af printet til byggepladen.

Only apply on a clean and cold, glass build plate. Release liquid by pressing against the build plate and distribute in circular motions. Apply thin even layer for best results. Let dry during the heat-up process. To remove residue, use warm water.