Rengøringsnåle blister 0,3 x 70mm - 15 stk

29,00 kr.
Varenummer: 152853

Rengøringsnåle til 3D-printere er værktøjer designet til at fjerne overskydende filament eller supportmateriale fra de færdigudskrevne objekter, nålene benyttes også til at fjerne filament rester rundt om eksempelvis dyserne. Pakken indeholder 15 nåle.

Den skarpe fleksible nål gør det nemt og ubesværet at løsne tilstoppet affald. Dens metalkvalitets bygning blev specielt valgt for at modstå varmen fra dyse og være sikker mod smeltet plast.

Rengøringsnålene er lavet af rustfrit stål, som er robust og resistent overfor korrosion, og har forskellige tykkelser og størrelser af spidsen for at kunne nå ind i de svært tilgængelige dele af printet. Rengøringsnålene er nemme at bruge og kan spare tid og kræfter i forhold til at bruge andre rengøringsmetoder. Nålene er meget præcise og kan mindske risikoen for at beskadige dine emner, og 3D printer når du gør rent og færdiggørelsen.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Brugsanvisning
Beskrivelse

For at fjerne en tilstoppelse ved hjælp af nålemetoden kræves en akupunkturnål eller hypodermisk nål. Størrelsen på nålen skal være lille nok til at passe til dysehullet. For en standarddiameter på 0,4 mm fungerer en 0,3 mm nål perfekt.

1. Forvarm dyse til den normale printtemperatur for det sidst brugte materiale. Pas på, dyse er varm og den al-metal bygning af nålen leder godt varme.

2. Indsæt nålen fra undersiden og bevæg den forsigtigt rundt. Målet er at bryde blokeringen og rydde dyse

3. Fjern derefter nålen og indsæt filament manuelt fra oven og skub igennem. Hvis blokeringen ikke er klar endnu, gentag trinene. Hvis denne metode ikke fungerer, er en alternativ metode den kolde trækmetode.