Flashforge Adventurer 3 Pro 2

3.449,00 kr.
Varenummer: 225016

Den nye Adventurer 3 Pro 2 øger udskrivningshastigheden til 200 mm/s og vedtager en ny ekstruderblæserstruktur og et fleksibelt PEI-platformdesign.

  • Automatisk nivellering
  • PEI fleksibel stålplatform
  • Helt ny ventilatorstruktur
  • Aftagelig dyse med Snap-on Design
  • 240℃ dyse & 265℃ dyse

Samtidig med at de smarte og brugervenlige funktioner i Adventurer 3-serien bibeholdes, øger Adventurer 3 Pro 2 printhastigheden til 200 mm/s og inkorporerer en ny ekstruderblæserstruktur og et fleksibelt PEI-platformdesign, der opfylder behovene hos enkeltpersoner, familier og pædagogiske brugere med bedre printkvalitet og en behagelig og effektiv oplevelse.

Adventurer 3 Pro 2 bruger automatisk 9-punkts nivellering. Den relative højde mellem dysen og platformen måles ved magnetisk induktion af ekstruderens nivelleringssensor, og derefter udføres intelligent kompensation under printprocessen, hvilket sikrer fremragende printkvalitet i det første lag og forbedrer udskrivningssuccesraten.

Adventurer 3 Pro 2's byggeplade er opgraderet med PEI-coating for at give mere glatte modelbundeffekter og er magnetisk og bøjelig. Modeller kan nemt fjernes på 1 sek, selv store modeller, og der kræves ikke værktøj.

Adventurer 3 Pro 2 inkorporerer en helt ny ekstruderblæserstruktur, udstyret med tre blæsere og to luftkontroldyser. De dobbelte kanaler giver hurtig afkøling af modeller og giver en bedre overfladefinish.

Aftagelig dyse med Snap-on Design. Det tager kun tre trin at udskifte dysen, hvilket gør printeren nem både at bruge og vedligeholde..

240℃ dyse & 265℃ dyse

0,4 mm-240 ℃ højhastighedsdyse, med opgraderet intern varmeledningsstruktur og god termisk ledningsevne, som sikrer god modelkvalitet under højhastighedsudskrivning;

0,6 mm-265 ℃ dyse med høj styrke, med god slidstyrke, understøtter langsigtet udskrivning af kulfibermateriale.

For mere information, se den downloadbare pdf-fil nedenfor.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse