Flashforge Adventurer 4 Pro

4.699,00 kr.
Varenummer: 225017

Flashforge Adventurer 4 Pro giver en højere printkvalitet, har 30-punkts automatisk nivelleringssystem, 4 x hurtigere printhastighed, 3-blæser ekstruder og multi-materiale kompatibilitet.

  • Ude af kassen, start med én knap
  • Helt ny ekstruder med 3 blæsere, bedre køleeffekt
  • Softwareunderstøttelse til FlashPrint 5
  • 240℃ højhastighedsdyse/265℃ forstærket dyse
  • 4 x hurtigere

Flashforge Adventurer 4 Pro giver en højere printkvalitet. Dets 30-punkts automatiske nivelleringssystem, 4X hurtigere printhastighed, 3-blæser ekstruder og multi-materiale kompatibilitet giver en effektiv og brugervenlig oplevelse for enkeltpersoner, familier og uddannelsesmæssige brugere. 

Udjævning er det første trin i udskrivning. Adventurer 4 Pro 3D-printeren har et helt nyt automatisk nivelleringssystem, der gør det muligt for udstyret automatisk at udføre nivelleringsoperationer med blot et par tryk på skærmen, hvilket eliminerer behovet for manuel møtrikjustering og frigør dine hænder. Med touchskærmens styresystem og klare og intuitive grænseflader er det nemt at komme i gang med print.

Flashforge Adventurer 4 Pro's ekstruder er udstyret med 3 blæsere. De bilaterale luftkanaler giver hurtig afkøling af modeller, hvilket giver en bedre overfladeeffekt.

Softwareunderstøttelse til FlashPrint 5. Optimeret parameterkonfiguration i udskæringssoftware til Adventurer 4 Pro 3D-printer.

240℃ højhastighedsdyse/265℃ forstærket dyse

0,4 mm-240 ℃ højhastighedsdyse med opgraderet intern varmeledningsstruktur og højere termisk smelteeffektivitet, hvilket sikrer god modelkvalitet under højhastighedsudskrivning.

0,6 mm-265 ℃ dyse med høj styrke, med god slidstyrke, understøtter langsigtet udskrivning af kulfibermateriale.

Flashforge Adventurer 4 Pro 3D-printeren har 4 x hurtigere udskrivningshastighed og understøtter op til 300 mm/s. Under forudsætningen om at sikre modelkvaliteten forbedrer det ikke kun udskrivningseffektiviteten, men sparer også udskrivningstiden.

For mere information, se den downloadbare pdf-fil nedenfor.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse