Flashforge PA (Nylon PA1010) - 1kg, 1.75mm

Transparent

449,00 kr.
Varenummer: 225235

Hvis du skal printe med Flashforge PA, så anbefaler vi at du bruger en Flashforge Filament Mate, den reducerer mængden af fugt, som bliver absorberet af filamentet. Fugt i filamentet gør det sværere at opnå gode og konsistente resultater når du printer.

Dette er en utrolig hård type nylon, der gør den perfekt til intense og specifikke tekniske projekter. PA nylon har en utrolig stærk vedhæftning mellem lagene, hvilket sikrer, at dine print kommer ud uden revner eller sprækker, samtidig med at den er meget fleksibel, når du udskriver med tynde vægge.

Dette er en nyopgraderet formel udviklet af Flashforge, som minimerer filamentproblemer såsom krølning og bobler under udskrivning. De nye anti-fugt ingredienser inkluderet i denne formulering giver længere opbevaringstid uden tab af kvalitet.

Farve
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Egenskaber

Nylon kræver meget varme udskrivningsforhold, med en minimumstryktemperatur på 230 grader celsius for langsom udskrivning af tyndere lag, og en maksimal temperatur på 260 grader celsius for tykkere lag ved en højere hastighed. Ligeledes kræver denne filament en 3D-printer med et opvarmet printleje, der kan holde en temperatur på 90-105 grader celsius.


På grund af nylonens tendens til at absorbere vand fra omgivelserne, skal filamentet bruges hurtigt, når rullen er åbnet, eller opbevaret i en genlukkelig plastpose (eller andre lufttætte miljøer) sammen med silicagel-posen, der fulgte med rullen til at begynde med. sørg for, at filamentet holder længe i opbevaring.

Disse spoler passer på næsten alle 3D-printere, og de har en stor indvendig spolediameter. Disse filamenter vil fungere godt med enhver printer, der tager 1,75 mm. De kan dog kræve en ekstern spoleholder, hvis de ikke passer på spoleholderen, der følger med printeren.

Vægt
1 Kg
Materiale
PA (Nylon)