Silikone børste
Silikone børste
Silikone børste

Silikone børste

55,00 kr.

Vores silikone børste fra Flashforge Denmark er et værktøj designet til at fjerne det overskydende filament eller support materiale fra dit 3D print. Børsten er lavet af silikone, fordi dette materiale er blødt og skånsomt mod emnerne og 3D printeren, samtidig med at det er stærkt nok til at fjerne filamentet. 

Fremstillet af (33x11x208 mm) højkvalitets silicium med en integreret metalramme for stabilitet. De fleksible lange børster gør det nemt at nå vanskelige steder på den printede model.


1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Brugsanvisning

Til påføring af RESIN RENGØRING eller ISOPROPANOL

Generelle forholdsregler: når der arbejdes med RESIN RENGØRING eller ISOPROPANOL, gælder. Fyld væske i en lille beholder eller brug beholderen til fjernelse af hærdende resin. Børst væsken på svært tilgængelige steder.

Til påføring af børstet på belægninger

Generalforholdsregler gælder: Bland børstet på belægningen i henhold til producentens vejledninger. Forbered modellen til at påføre belægningen. Påfør børstet på belægning med lange, langsomme børstestrøg. Påfør lag efter behov. Efter projektet er færdigt, fjern overskydende materiale fra børsten. Lad belægningen tørre helt. Bevæg børstehårene for at brække den hårde belægning.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kontakt os på chat eller telefon