SOL PRO 3D Scanner

14.906,00 kr.
Varenummer: 229009
  • Scan med høj nøjagtighed op til 0,05 mm
  • Inkluderer specialiseret software
  • Automatisk kalibrering og meshing
  • Muligheder for scanning af mørke overflader og ustabile objekter

SOL PRO 3D-scanner fra Scan Dimension er en stationær scanner med høj nøjagtighed til små og mellemstore objekter.

Denne alsidige, men brugervenlige scanner integreres problemfrit i enhver 3D-arbejdsgang, hvor præcision og kvalitet gør den til en perfekt partner til kvalitetssikring, produktinspektion, prototyper og en kvalificeret tilføjelse til 3D-udskrivningsopgaver.

Den intuitive software leverer færdige 3D-scanningsresultater. Tilpasning af op til 5 scanningssessioner og meshing er fuldt automatiseret. Softwaren indeholder innovative muligheder for at scanne mørke overflader og ustabile objekter.

Se 3D-scannede modeller i forskellige visninger, og eksporter til forskellige tredjeparts 3D-software til redigering, måling eller 3D-udskrivning.
Scanneren anvender en kombination af lasertriangulering og hvidt lys teknologi. Tekstur og farver optages med et kamera med en 8 MP optisk kompenseret opløsning.

SOL PRO 3D -scanner er udviklet og markedsført af Scan Dimension, et datterselskab af Global Scanning Denmark A / S. Det danskbaserede teknologivirksomhed har 30 års erfaring inden for billedsektoren, og denne kollektive erfaring ligger bag designet af SOL PRO.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse