Flashforge Guider 3

2.211,31 €
1.889,65 €
Item number: 225015

Den nye Guider 3 3D-printer er større, lettere og mere problemfri.

  • Let og kompakt design
  • Fremragende print hastighed
  • 7*24 timers stabilt printning

Som en ny generation af letvægts 3D-printere har Guider 3 egenskaber som f.eks. en stor byggevolume (300 x 250 x 340 mm) og nem dyse udskiftning.

Udstyret med både en fleksibel stål og glas byggeplade, nem udskiftelig dyse, HEPA 13 luftfiltre, fjernovervågning og andre funktioner, giver Guider 3'en en intelligent og behagelig printer oplevelse til diverse uddannelsesteder, virksomheder og individuelle brugere.

Det lette udstyr og det kraftfulde produktionsstyringssystem sikrer stabil og kontinuerlig udskrivning døgnet rundt under produktions- og udviklingsprocessen, gør den velegnet til applikationer i flere scenarier.

Guider 3 er specielt designet til mindre serieproduktion. Den lette og kompakte maskinstruktur, det enkle og kraftfulde styringssystem og den hurtige og effektive leveringsevne sikrer kontinuerlig produktion af små partier i forskellige scenarier og giver lave omkostninger og enkle produktionsmetoder.

Guider 3 tilbyder to forskellige platformsmuligheder: Glas platform og fleksibel stålplade platform. Således kan brugere træffe personlige valg i henhold til deres behov, når de udskriver forskellige filamenter, hvilket gør det velegnet til forskellige printmuligheder.   

Guider 3 bidrager til en effektiv arbejdsgang og reagerer på den hurtige leveringsefterspørgsel fra tilpassede markeder; Den anvender den mere glatte CoreXY-bevægelsesstruktur, understøtter højhastigheds- og støjsvag udskrivning, hvilket sparer udskrivningstid, sikrer stabil udskrivning og giver en effektiv udskrivningsoplevelse.

Det første skridt for at begynde udskrivning er udjævning der er  afgørende for successen og kvaliteten af dit print. Guider 3 optimerer det ekstra udjævningssystem og det automatiske udjævningssystem for at garantere din udjævningsfunktion i alle retninger.

Den vedtagne høj-følsomme og induktive nærhedssensor registrerer og gemmer de originale fladhedsdata for den vandrette platform og kompenserer intelligent platformhøjden gennemZ-aksen under udskrivningsprocessen for at realisere automatisk udjævning.

Velegnet til forskellige filamenter, dobbelt hastigheds-extruding-strukturen øger filament-tilførselskraften med 150% og forårsager færre tilstopningsproblemer, ikke værre for forskellige anvendelseskrav.

1
+
Add to basket
Prices are incl. VAT