PLA Pro - 1kg, 1.75mm blå

Flashforge PLA Pro - 1kg, 1.75mm

Blå

194,00 kr.
Varenummer: 225210

Flashforge PLA Pro er et stærkt og raffineret filament, hvilket resulterer i en mere solid og præcis print-kvalitet. Det er noget du vil kunne se og mærke på dit print.

Filamentet er kendt for at have høj holdbarhed og kan modstå og arbejde i rigtig høje temperaturer. Flashforge PLA Pro er vakuumpakket og kan bruges til stortset alle 3D printerer, det sikrer at dit PLA er tørt og klart til brug når du pakker det ud. 

PLA pro er designet til at undgå tilstopning af dyser og minimere krympning under printprocessen. 


Farve
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Egenskaber

Produktegenskaber

Diameter: 1,75 mm. Vægt: 1 kg længde: 340-350m.

PLA Pro Filament har en høj renhed: Dette resulterer i højere præcision, mindre krympning, højere styrke, bedre sejhed, ingen revner, ingen bobler og stærk lagvedhæftning. Produktet er også biologisk nedbrydeligt og miljøvenligt.

Dimensionstolerance +/- 0,03 mm: 3D-printer filamenter er produceret med højpræcisionsspecifikationer og har en tolerance på kun +/- 0,03 mm, perfekt rundhed og mere stabil diametertolerance. De reducerer affaldet fra ruller og er mere miljøvenlige.

Fri for sammenfiltring og ingen tilstopning: Minimum tolerance og lav vridning for at sikre ensartet fremføring og stabile udskrifter, ingen tilstopning, ekstrem høj succesrate, hvilket resulterer i printede elementer, der har en enestående overfladefinish

Vakuumforseglet emballage: Filamentet kommer i en forseglet vakuumpose med en tørrepose for at holde den tør og holde støv og fremmedpartikler ude, dette forhindrer dysestop og giver glatte 3D-modeller.

Vægt
1 Kg
Materiale
PLA